Meer info, privacybeleid & algemene voorwaarden

Als je via deze site een bestelling bij me plaatst heb ik je adresgegevens nodig. Onze mailwisseling verwijder ik nadat de bestelling is afgerond. Maar je naam, adres en woonplaats staat op een factuur en ik ben wettelijk verplicht deze 7 jaar te bewaren. Deze gegevens zijn alleen voor mij en de boekhouder inzichtelijk en worden verder niet gedeeld met derden. Na 7 jaar wordt dit vernietigd.

Plaats je een bestelling via Facebook, dan worden onze conversaties daar bewaard. Ik ben niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van Facebook en weet niet of en wat er verder mee gebeurt.

Je betalingstermijn bij een bestelling is 14 dagen. Haal je dat niet, dan vervalt je bestelling. Neem in zo’n geval contact op, dan komen we er vast wel uit.

Bij het plaatsen van een bestelling ga je hier automatisch mee akkoord.

Kvk nummer: 02096659 / BTW nummer: NL001589540B64