Over Skapa

Hugsa og Skapa, bedenk en creëer. Handelaar in stoffen, maker van kleding.

Skapa is een aantal jaren geleden ontstaan uit een voorliefde voor mooie stoffen en duurzame materialen, bij voorkeur zo natuurlijk mogelijk. Skapa biedt wollen en linnen stoffen aan, wollen en linnen garen om mee te naaien, borduren, naaldbinden of weven. Beenwindels, lucetkoorden, aanverwante boeken, bandweefkammen, kant en klare kleding, wollen sjaals, het assortiment wisselt per keer, dus het is altijd de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Om je eigen ideeën vorm te geven, in welke vorm dan ook, kan Skapa je de hand reiken.

Kleding op bestelling is ook mogelijk, voor verschillende tijden, al dan niet fictief. De kleding wordt dan op maat gemaakt. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, stuur dan een mail.

Met een achtergrond als re-enactor van de vikingperiode is Skapa begonnen op historische evenementen en de kraam is dan ook als zodanig ingericht. Skapa past daarmee in diverse plaatjes, van historische markten tot educatieve activiteiten en diverse festivals in binnen- en buitenland. Als je wilt weten waar je Skapa kunt vinden, kijk dan in de agenda.

Er is geen webshop, maar als je iets ziet wat je leuk vindt kun je altijd een mail sturen.