Wollen garen

Ik heb geen specifieke webshop. Als je wat wil bestellen, mail dan naar info@hugsa-og-skapa.com. Ook voor vragen of andere info.

Kleine klos
Wollen garen 

100% scheer wol, per klos: 6 gram, 70 meter
Het is geschikt om mee te naaien (hand) en te borduren maar ook sterk genoeg om mee te band- of kaartweven. Het gaat hier om heel fijn garen.
De klosjes kosten 2,50 per stuk, ze kunnen met de brievenpost mee.

1. wit
2. theeroos
3. geel
4. boterbloemgeel
5. licht oranje
6. donker oranje
7. camel
8. flamingo rose
9. oud rose
10. rood
11. wijnrood
12. donkerbruin
13. middenbruin
14. reebruin
15. marineblauw
16. koningsblauw
17. turkoise
18. blauw
19. staalblauw
20. lila
21. donkeraqua
22. grasgroen
23. zeegroen
24. bosgroen
25. lichtgrijs
26. muisgrijs
27. donkergrijs
28. zwart

Grote klos
Wollen garen

100% scheerwol, 50 gram, 700 meter per klos.  Nieuw in het assortiment zijn deze klossen. Het is hetzelfde garen, maar dan meer, per klos 700 meter. Ideaal als je wilt gaan weven. De witte verft ook erg goed, ik stel me zo voor, wanneer je een lapje plantaardig verft je er een strengetje bij doet om de goede kleur naaigaren te krijgen. Of… plantaardig geverfd borduur of weefgaren..
De klossen zijn 12,50 per stuk, ze komen met pakketpost.

Goed om te weten: 

Al het garen is GOTS gecertificeerd; Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationaal keurmerk voor kleding die voor tenminste 70 procent (te herkennen aan de tekst Made with organic) of voor minstens 95 procent (te herkennen aan de tekst Organic) uit biologisch geproduceerde materialen bestaat. Er zijn milieueisen voor de verwerking van de vezel tot kledingstuk, eisen voor arbeidsomstandigheden en een eerlijk loon in de productiefase, niet in de landbouwfase. Er zijn ook milieueisen voor de verpakking en de fournituren. Het wordt onafhankelijk gecontroleerd, aldus de site van keurmerken.milieucentraal.nl