Handelswaar

Hieronder een idee van wat ik zoal verkoop op de Skapa kraam. Vanaf eind april 2018 neem ik geen bestellingen voor stof meer aan via de mail of facebook. Simpelweg omdat het dan door de markten te veel werk wordt alles up to date te houden. Eind september 2018 staat alles weer online. Intussentijd kun je dat wat hieronder staat wel bestellen. Stuur me maar een mail. Als het antwoord even op zich laat wachten sta ik waarschijnlijk op een markt en zie je bericht als ik weer thuis kom. Welke markten? Zie onder kalender 🙂

 

 

Linnen garen voor oa kaartweven, bandweven, ook geschikt om mee te naaien. Dikte is 16/2.

linnen venne

Wollen garen (1 tm 24) voor oa handnaaiwerk en borduren. Gots gecertificeerd. Per klosje circa 70 meter. De LG nummers zijn klosjes linnen in meer naturel kleuren.

Naturel linnen garen: Grote klos 16/2 van 250 gr, c. 1230 m & kleinere klos van 16/1, 100 gr, c. 1120 m.

Naaldbindboekje met instructie van 2 steken (mammen en buttonhole), het maken van sokken, een muts of handschoenen en een stukje geschiedenis.

Benen naald voor naalbinden

 

Weefkammen, groot en klein

Vast onderdeel zijn de wollen en linnen stoffen. Sommige markten neem ik de geruite stoffen ook mee.

Verder heb ik vaak een heleboel kaproenen op voorraad, friese petten, fibula’s, diverse soorten mantels, en meestal ook rusvik broeken. Er hangt ook vaak wel wat 2de handskleding op de rekken.

Ik maak op bestelling kleding, wil je daar meer over weten, stuur me dan een mail : info@hugsa-og-skapa.com